6 October 2020

De Whiskyproeverijbox: je eigen proeverij aan huis

Het kiezen van een smaakvolle whisky op het uiterlijk is natuurlijk lastig, het liefst zou je in de slijterij van alles proeven om daarna met wat mooie flessen thuis te komen. Dit blijft helaas een droom.

De Whisky Consultants hebben daarom een mooi alternatief ontwikkeld, speciaal voor de beginnende, of de al verder gevorderde whiskydrinker:

De Whiskyproeverijbox

Whisky proeven is beleven, het is associaties maken, geuren en smaken in een whisky kunnen je herinneren aan gebeurtenissen uit het verleden. De aroma’s die opstijgen uit een glas brengen je terug naar die zomerse barbecue met vrienden. Smaken doen je denken aan dat laatste etentje met een dierbare. De afdronk symboliseert wellicht de mooiste dag uit jouw leven.

Whisky drinken brengt emoties met zich mee. Wanneer je in je eentje drinkt ga je volledig op in de geuren en smaken, genoeg tijd om je leven en je keuzes daarin te overdenken. Even tot jezelf te komen, alleen jij en je dram. Wanneer je whisky drinkt met vrienden of familie barsten de mooiste discussies los, de gesprekken worden dieper, je waardeert elkaars mening en banden worden sterker.

Dat gevoel brengen wij bij je thuis, door middel van een ‘blind-tasting’ proef je zonder vooroordelen 6 verschillende, zorgvuldig uitgekozen, whisky’s. Ondersteund door een presentatie op USB-drive en proefbladen om je de volledige whisky-proeverij-beleving te geven. Kom samen of alleen tot ontdekking wat whisky je allemaal te bieden heeft, en kom erachter wat jouw favoriete smaakprofiel is!

Meer weten?

Klik hier